Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας τιμήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρο Μπερδέση, την Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλο Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή, την Σύμβουλο Τοπ. Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, την Σύμβουλο Τοπ. Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή και στελέχη του Δήμου, παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση «Dive in Diversity: Well Being για όλους», η οποία και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου από την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ σε συνδιοργάνωση με τους φορείς Ε.Π.Α.Ψ.Υ., Έδρα, Θάλπος, ΠΕΨΑΕΕ, υπό την αιγίδα του Δήμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο φιλόξενο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν διάφορες δράσεις, ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων, διαδραστικές εκθέσεις, βιωματικά Workshops, θεματικά περίπτερα, καλλιτεχνικά δρώμενα και ζωντανές μεταδόσεις από αντίστοιχες δράσεις Ψυχικής Υγείας σε όλη την Ελλάδα!

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο διευθυντής του γραφείου της Υφ. Υγείας Ζωής Ράπτη, Παναγιώτης Τσίγγανος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρος Μπερδέσης.​

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει αναπτύξει και αναπτύσσει διαρκώς κοινωνικές δράσεις σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ (Κοινωνικό Εστιατόριο, Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο, κλπ), σε ένα πλαίσιο συνεργασίας που όπως τόνισε και ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Βούρος, όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά και θα διευρυνθεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ