Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η αναβάθμιση του Τοπικού Υγειονομικού Σταθμού στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Φυλής με τον Πρόεδρο του ΕΕΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνης Αυγερινός, παρουσία και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη.

Επί τάπητος τέθηκε η περαιτέρω αναβάθμιση του Τοπικού Υγειονομικού – Εκπαιδευτικού Σταθμού Άνω Λιοσίων που έχει συμπληρώσει 44 χρόνια λειτουργίας στον τόπο, επιλύοντας ουσιαστικά υγειονομικά προβλήματα και επιτελώντας πολύτιμο εθελοντικό έργο σε ευαίσθητες κοινωνικές Ομάδες καθώς και σημαντικά εκπαιδευτικά Προγράμματα στις Σχολικές Μονάδες.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, έδωσε τη δέσμευση για τη συνέχιση την ολόπλευρης στήριξης στην υλικοτεχνική υποδομή και ζητώντας

παράλληλα, την αύξηση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν ακόμη περισσότερες ανάγκες.
Στο αίτημα απάντησε θετικά ο Πρόεδρος του ΕΕΣ κ. Αντώνης Αυγερινός αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Τοπικού Σταθμού του Ε.Ε.Σ εξέφρασε τη βούληση να συμβάλει κι εκείνος από την πλευρά του στην αναβάθμισή του.

“Για εμάς ο Τοπικός Υγειονομικός Σταθμός του Ε.Ε.Σ είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη ιστορία του τόπου καθώς η διάρκεια και το έργο του για πάνω από τέσσερις δεκαετίας και υπό δύσκολες συνθήκες, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Η ολόπλευρη στήριξή μας, στο έργο του είναι διαχρονική και αυτονόητη” τόνισε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Αντώνης Αυγερινός,εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο επισημαίνοντας πως θα υπάρξει και συνέχεια, της καλής συνεργασίας σε νέους τομείς.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ