Ελάτε στην παρέα μας

Πετρούπολης

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας από το ΚΕΠ Υγείας Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης, μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, θα πραγματοποιήσει Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου και έγκυρης ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, που εστιάζει στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, της πρόληψης και της επιτυχούς αντιμετώπισής της.

 

Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

 

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα διεξαχθούν στο «ΚΕΠ Υγείας» του Δήμου Πετρούπολης, επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Βούτσαλη (πλησίον Α΄ ΚΑΠΗ), κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, κατά τις ώρες 10:30 – 13:30, υπό την ιατρική επίβλεψη του Ενδοκρινολόγου κ. Χαράλαμπου Μασούρα.

 

Για αιτήσεις & πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή), στο τηλέφωνο: 210 5062522, κατά τις ώρες 09.00 – 13.30.

 

  • Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους, να παρακολουθούν θέματα υγείας, ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ