Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Κάλεσμα στους φιλότεχνους από την Πινακοθήκη Βογιατζόγλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαδραστική συνδιαμόρφωση έκθεσης ζωγραφικής

Ένα πρωτότυπο διαδραστικό παιχνίδι συν-επιμέλειας διοργανώνει η Πινακοθήκη Βογιατζόγλου που εδρεύει στη Νέα Ιωνία.
Οι υπεύθυνοι της Πινακοθήκης Βογιατζόγλου καλούν τους φιλότεχνους να διαμορφώσουν μαζί τους την επερχόμενη περιοδική έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στην Πινακοθήκη. Η έκθεση με τίτλο «ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ – ΜΕΡΟΣ Α?» θα αποτελείται από 100 έργα Ελλήνων ζωγράφων, καλύπτοντας την περίοδο 1870 – 1935, και θα εγκαινιαστεί στις 7 Οκτωβρίου 2013.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 2 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00, θα αναρτώνται στους λογαριασμούς της Πινακοθήκης Βογιατζόγλου στο Facebook, το Twitter και το Tumblr, 2 έργα από τη Συλλογή Βογιατζόγλου.
Εκεί θα μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας, διαλέγοντας κάθε φορά το έργο που σας αρέσει περισσότερο, κάνοντας αντίστοιχα Like και Favorite. Από τα συνολικά 20 έργα που θα αναρτηθούν, τα 10 με τις περισσότερες ψήφους θα συμπεριληφθούν στην ανωτέρω έκθεση.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα κληρωθεί για έναν από τους συμμετέχοντες διπλή πρόσκληση, για όλες τις παράλληλες δράσεις της Πινακοθήκης με εισιτήριο, για την περίοδο Φθινόπωρο 2013 – Καλοκαίρι 2014.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ