Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Τελευταίες παραστάσεις στο “Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση”

Δημοσιεύθηκε

στις

«Από πού παν στο Σκουπιδο… Πρασινιστάν;»

Τις δύο τελευταίες τους διαμάχες επί σκηνής θα δώσουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου (Χριστούγεννα) στις 12:00 ο Σκουπίδαρχος και ο Απεχθάνης, μαζί με τους Σκουπιδανιστές που μαζεύουν και προσέχουν τα σκουπίδια και τους Σκουπιδομάχους – Ανακυκλωτές που αγαπούν το δάσος και μισούν τα σκουπίδια.

Το… πεδίο μάχης (!) είναι το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»  (Λέσβου 8 και Απειράνθου, Κυψέλη) και οι μόνιμοι βοηθοί των ηθοποιών είναι τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το έργο «Από πού παν στο Σκουπιδο…Πρασινιστάν», της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη.
Στο θέατρο όλα τα παιδιά-θεατές γίνονται πρωταγωνιστές της παράστασης χορεύοντας, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας, προτείνοντας και βρίσκοντας λύση για τη σωτηρία του περιβάλλοντος μέσα από την ανακύκλωση και κυρίως μέσα από τη συνεργασία! Ας δούμε όμως και μερικά σχόλια κάποιων θεατών
«Συγχαρητήρια! Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η παράσταση. Πιο πολύ που συμμετείχαμε κι εμείς. Θα κάνω πάντα ανακύκλωση!» Μελίνα, μαθήτρια Δημοτικού.
«Μια παράσταση ευρωπαϊκών δεδομένων βασισμένη σε μια υπέροχη ιδέα με τη συμμετοχή των παιδιών. Πραγματικά εντυπωσιακό για τα δεδομένα του ελληνικού παιδικού θεάτρου!!!» Βίκυ, δασκάλα Δημοτικού  

Συντελεστές:
Κείμενο: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιώμου, μουσική: Νίκος Τάγκας, σκηνικά – κοστούμια: Πέννυ Αμπλά, χορογραφίες: Χριστίνα Ζούρου, φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος.
 
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Μαίρη Ιγγλέση, Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος

Τελευταίες παραστάσεις:
– Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 12:00
– Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 12:00
Η  χρονική διάρκεια του έργου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρω, Φοιτητικό & Άνω των 65: 8 ευρώ, Άνεργοι: 5 ευρώ (με επίδειξη κάρτας)

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ