Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ζωγράφοι με κοινωνική… ευαισθησία

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκθεση φιλοξενήθηκε στο Παναιτώλιο Νέας Ιωνίας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε πρόσφατα η ομάδα “Ζωγράφοι σε Δράση για τα παιδιά”   στο Παναιτώλιο της Αλσούπολης Νέας Ιωνίας με έργα καλλιτεχνών απ΄όλη την Ελλάδα.
Στα εγκαίνια της έκθεσης εκτός από τον απλό κόσμο που τίμησε την ομάδα με την παρουσία του, ήρθαν και τα παιδιά από τη στέγη Ανηλίκων Περισσού μαζί με τη Διευθύντριά τους που  χάρισαν στους ζωγράφους μια υπέροχη ευχητήρια κάρτα, που έφτιαξαν τα ίδια συγκινώντας τους δημιουργούς.

Το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, με το Δήμο να είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας. Εκεί ήταν και ο παραμυθάς Δημήτρης Προύσαλης, ο οποίος αφηγήθηκε  ένα παραμύθι, που είχε θέμα έναν ζωγράφο.
Η έκθεση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση περισσοτέρων ατόμων κι ειδικά ζωγράφων για να ενταχθούν στην ομάδα, με σκοπό την συγκέντρωση περισσοτέρων έργων για τα παιδιά των ιδρυμάτων. Ο σκοπός της ομάδας ευοδώθηκε κι ήδη οι “Ζωγράφοι σε Δράση για τα Παιδιά” βρίσκονται σε συνεννόηση με κάποια από τα ιδρύματα για την παράδοση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ