Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
10.2 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Ζωγράφοι με κοινωνική… ευαισθησία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Έκθεση φιλοξενήθηκε στο Παναιτώλιο Νέας Ιωνίας

    Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε πρόσφατα η ομάδα “Ζωγράφοι σε Δράση για τα παιδιά”   στο Παναιτώλιο της Αλσούπολης Νέας Ιωνίας με έργα καλλιτεχνών απ΄όλη την Ελλάδα.
    Στα εγκαίνια της έκθεσης εκτός από τον απλό κόσμο που τίμησε την ομάδα με την παρουσία του, ήρθαν και τα παιδιά από τη στέγη Ανηλίκων Περισσού μαζί με τη Διευθύντριά τους που  χάρισαν στους ζωγράφους μια υπέροχη ευχητήρια κάρτα, που έφτιαξαν τα ίδια συγκινώντας τους δημιουργούς.

    Το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, με το Δήμο να είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας. Εκεί ήταν και ο παραμυθάς Δημήτρης Προύσαλης, ο οποίος αφηγήθηκε  ένα παραμύθι, που είχε θέμα έναν ζωγράφο.
    Η έκθεση είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση περισσοτέρων ατόμων κι ειδικά ζωγράφων για να ενταχθούν στην ομάδα, με σκοπό την συγκέντρωση περισσοτέρων έργων για τα παιδιά των ιδρυμάτων. Ο σκοπός της ομάδας ευοδώθηκε κι ήδη οι “Ζωγράφοι σε Δράση για τα Παιδιά” βρίσκονται σε συνεννόηση με κάποια από τα ιδρύματα για την παράδοση.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ