Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

“Πόλεως δράσεις” στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση συλλόγων και φορέων στο πάρκο της οδού Πεύκων

• Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν σε ένα καινούργιο και φιλόδοξο πολιτιστικό γεγονός
Με  γενικότερο τίτλο «Πόλεως Δράσεις» ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής οργανώνει στο Οικοδομικό Τετράγωνο 216, απέναντι από το σχολικό συγκρότημα της οδού Πεύκων, στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου συνάντηση συλλόγων, αθλητικών σωματείων και φορέων της πόλης για να παρουσιάσουν το έργο τους, σειρά εκθεμάτων από τις δραστηριότητές τους, μαζί με  συναυλίες κι άλλες δράσεις πολιτισμού.

Παράλληλα καλεί τους δημότες, αλλά και όσους πολίτες αγαπούν δράσεις, που ζωντανεύουν τις γειτονιές, να συμμετάσχουν ενεργά αναδεικνύοντας τη πολύμορφη λειτουργία του δημόσιου χώρου σε γωνιές της πόλης.
“Για πρώτη φορά, ο Δήμος Ηρακλείου δίνει χρώμα στο φθινόπωρο της πόλης. Δίνει ένα ραντεβού δημιουργίας και αισιοδοξίας για τους φορείς, τους νέους, όλους τους πολίτες. Συμμετέχουμε, Δημιουργούμε, Ζούμε: Ξανακερδίζουμε την πόλη μας!  Όλο το Ηράκλειο μια γειτονιά” είναι το σύνθημα του Δήμου για το φεστιβάλ που θα ξεκινάει κάθε απόγευμα στις 5 μ.μ. και θα διαρκεί μέχρι τα μεσάνυχτα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που θέλουν να μεταβούν στο χώρο  της εκδήλωσης ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει λεωφορειακή γραμμή από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ο.Τ. 216  κάθε απόγευμα τις ακόλουθες ώρες 17.30 – 18.00 – 18.30 – 19.00 – 19.30 – 20.00 – 20.30. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή αναμετάδοση των δρώμενων από το ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Επικοινωνία 94FM

Το πρόγραμμα των συναυλιών
 
16 Σεπτεμβρίου
Γιάννης Βλασερός & Ορίζοντες
Ωρα έναρξης : 20.30

17 Σεπτεμβρίου
Χρήστος Καρούνης
Ώρα έναρξης: 20.30

18 Σεπτεμβρίου
ΝΑΣΤΡΑ
Ώρα έναρξης: 20.30

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ