Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Όμορφο θέαμα στο Συνεδριακό Κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκδήλωση ενίσχυσης τους Καλλιτεχνικού

Εργαστηρίου του Λυκείου Μεταμόρφωσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν) του Δήμου Μεταμόρφωσης, και το «Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» του Λυκείου Μεταμόρφωσης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν άκρως ικανοποιητική ενώ όλα τα μέλη του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν ένα πολύ ευχάριστο θέαμα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κολοβός, Πεπαριδης, Χρυσανθακοπουλος, Ηλιοπουλος,  Σκοπελίτης από τη Δημοτική Αρχή, ο κ. Σαραουδας από την μείζονα Αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Μεταμόρφωσης κ. Μουκιδης, καθώς και ο Πρόεδρος του Forum Ενεργών Πολιτών Μεταμόρφωσης κ. Χαρίσης.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και σύσσωμο το Συμβούλιο νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη Δημοτική Σύμβουλο και υπεύθυνη του Συνεδριακού Κέντρου, κα Χριστίνα Αντωνοπούλου, για την παραχώρηση του χώρου και για την άψογη κατάσταση του. Επίσης, ευχαριστούν την υπεύθυνη καθηγήτρια του «Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου», κα Ευαγγελία Φύτρου, για τη συνεργασία στο στήσιμο της εκδήλωσης και όλα τα μέλη του «Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ