Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν οι εκθέσεις ζωγραφικής των σπουδαστών
 
Με την τρίτη Έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκθέσεων για την παρουσίαση των ζωγραφικών έργων και των προσπαθειών των σπουδαστών του Κέντρου κατά τη φετινή χρονιά.  Τα εγκαίνια της έκθεσης, που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, κ. Νικόλαου Πέππα, δασκάλων, σπουδαστών και φίλων της ζωγραφικής που επισκέφτηκαν την έκθεση για να θαυμάσουν τα έργα των ερασιτεχνών καλλιτεχνών.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, τους σπουδαστές για τις προσπάθειές τους και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους από Σεπτέμβρη. Ευχαρίστησε τις καθηγήτριες Ελεάννα Μαρτίνου και Ξένια Αντωνέλλου, για τη συνεργασία μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά των μαθητών τους.
Στην Γ’ έκθεση ζωγραφικής περισσότεροι από 50 σπουδαστές παρουσίασανάζουν δημιουργίες μικτής τεχνικής, επιλέγοντας το θέμα και την τεχνοτροπία της αρεσκείας τους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ