Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η μηχανή του χρόνου» από τα τμήματα χορού

Ένα κολάζ με χορούς ευρωπαϊκούς, latin, oriental αλλά και ελληνικούς παραδοσιακούς, συνέθεσαν οι ενήλικες και τα παιδιά σπουδαστές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παρουσιάζοντας την εξέλιξη του χορού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, και χαρίζοντας ένα απολαυστικό χορευτικό θέαμα που καταχειροκρότησαν οι παρευρισκόμενοι,  στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος, πριν την έναρξη της βραδιάς που διοργανώθηκε με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς, καλωσόρισε το κοινό που είχε κατακλύσει το χώρο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που τόσο ένθερμα στηρίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου. Μαζί του και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, κ. Νικόλαος Πέππας, ο οποίος ευχαρίστησε σπουδαστές, καθηγητές και υπαλλήλους του Κέντρου για την πολύ καλή συνεργασία καθ’ όλη τη χρονιά.
Με την ευκαιρία της βραδιάς, και παρόντων των δασκάλων των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, η υπεύθυνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθηγήτρια χορού Έφη Κεραμάρη, προσέφερε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, εκ μέρους όλων των δασκάλων χορού του Κέντρου, ένα βιβλίο με την ιστορία του χορού από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα.
Οι περισσότεροι από 380 χορευτές όλων των τμημάτων του ΚΤΠ, ενήλικες και παιδιά, παρουσίασαν συνολικά 32 χορευτικά σε δημοφιλείς ή λιγότερο γνώριμους ρυθμούς, μοντέρνους ή κλασικούς, λάτιν, ανατολίτικους αλλά και ελληνικούς, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών στις κερκίδες του γυμναστηρίου.
Την τέχνη του χορού στα παιδικά τμήματα και στις τάξεις των ενηλίκων στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, κατά τη φετινή χρονιά δίδαξαν οι: Στέλλα Αυλωνίτη, Μαρία Θεοδωράτου, Νικόλ Καμζέλα, Τάσος Κατσάρας, Έφη Κεραμάρη, Ξένια Λιούτα, Τζέφερσον Λουίζ, Στέλλα Παππά, Γιώργος Φραγκάκης και Εύα Χατζηχρήστου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ