Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παιδιά και έφηβοι σπουδαστές

των τμημάτων ζωγραφικής

Μικροί και μεγάλοι τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της έκθεσης με έργα παιδιών και εφήβων σπουδαστών στα ερασιτεχνικά τμήματα ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (ΚΤΠ) Δήμου Αμαρουσίου κατά την περίοδο 2010 – 2011 που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρών στην εκδήλωση, θαύμασε τα έργα των παιδιών και συνεχάρη όλους τους συντελεστές για αυτό το ζωντανό χρωματικό κολάζ που τους παρουσίασαν.
Στην έκθεση όπου φιλοξενούνται περίπου 300 δημιουργίες παιδιών και εφήβων που διδάσκονται τις τεχνικές της ζωγραφικής στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, συνέθεσαν έργα ακολουθώντας κατά βάση τη μικτή τεχνική και σε κάποια άλλα τη χαρακτική.
Το Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον Πρόεδρο του ΚΤΠ, κ. Νίκο Πέππα, και την Πρόεδρο του Οργανισμού Μουσείων του Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρύσια Άρτεμις», κα Ελένη Λέκκα, που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, ξενάγησαν στην έκθεση οι καθηγήτριες Ξένια Αντωνέλου, Δήμητρα Μακρή και Ελεάνα Μαρτίνου.
Ο κ. Πατούλης, στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους σπουδαστές για τις δημιουργίες τους, τους καθηγητές για το έργο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, «έργο που προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη στο Μαρούσι», όπως παρατήρησε, αλλά και τους γονείς που επιλέγουν το ΚΤΠ του Δήμου και τους δασκάλους του για τα παιδιά τους: «Σας ευχαριστούμε που φέρνετε τα παιδιά σας στο ΚΤΠ του Δήμου μας. Η προτίμηση σας αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο μεγάλο αριθμό συμμετοχών στα τμήματά του. Ως Δήμος από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και της δουλειάς που γίνεται στο ΚΤΠ».
Η έκθεση των τμημάτων παιδικής ζωγραφικής και ζωγραφικής εφήβων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού που φιλοξενείται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου, καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ