Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δήμος Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε

το 2ο Φεστιβάλ

Παιδικών Χορωδιών 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου στο ζεστό θεατράκι του Β’ Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής επί της οδού Νεαπόλεως, το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Όμορφες παιδικές φωνούλες από τους δήμους Λαυρίου, Μεγάρων, Παπάγου-Χολαργού, Νέας Μάκρης και Αγίας Παρασκευής ταξίδεψαν το κοινό στο μαγικό κόσμο της μουσικής με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Κατερίνα Μάσκα, ενώ θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Στο Φεστιβάλ παρευρέθησαν, πέρα του Δημάρχου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, η Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κα Ελένη Δάβαρη, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη σε θέματα Πολιτισμού κα Μαρία Μπράμη.
Από τους φιλοξενούμενους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, κα Αγγελική Κούτρα, το μέλος Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ), κ. Παναγιώτης Πουλάκης και η Υπεύθυνη του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Νέας Μάκρης, κα Αίμη Χριστοφορίδου, ενώ όλοι οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στο 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ