Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Κοφτερά” διηγήματα από μια νεαρή συγγραφέα

H Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» παρουσίασε πρόσφατα το βιβλίο «Αλτσχάιμερ Trance», του μέλους του, κας Στέργιας Κάββαλου, παρουσία πλήθους φίλων και μελών της Ένωσης καθώς και και του Δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη.

Η Πρόεδρος του συλλόγου, κα Μαρία Σεβαστάκη, και ο Αντιπρόεδρος, κ. Άρης Χαιρέτης, καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση.     
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στη συγγραφέα Στέργια Κάβαλλου για την αξιέπαινη  συγγραφική δουλειά της, αλλά και στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης, μέσα από την οποία προβάλλεται η δημιουργική έκφραση και το ταλέντο της νεαρής συγγραφέως.
Ο εκδότης, k. Νίκος Μουρατίδης, προλόγισε το βιβλίο, που μέσα από τα 15 «κοφτερά» διηγήματά του με καυστικό και ρεαλιστικό τρόπο δίνει μια ρεαλιστική ματιά στη σουρεαλιστική πραγματικότητα του σήμερα. Για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος, κ. Μανώλης Αναγνωστάκης και ο συγγραφέας, κ. Άρης Σφακιανάκης, ενώ αποσπάσματα διάβασε η κα Ευγενία Δημητροπούλου. Την ευχάριστη ατμόσφαιρα διάνθισαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια ο Κάρολος Κουκλάκης και η Ειρήνη Δερεμπέη.     
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αλ. Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελ. Λέκκα,  Δ. Καρλαύτης, Δ, Σμυρνής και Αικ. Αναστασιάδου.                          
      

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ