Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Όταν το σχολείο παράγει πολιτισμό

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο  Πολιτιστικός όμιλος Πεντέλης σε συνεργασία με το Λύκειο Ν. Μάκρης, διοργάνωσαν ένα μουσικοποιητικό αφιέρωμα προς τιμήν του  μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου  Καβάφη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προσφάτως στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.
Όταν το σχολείο παράγει πολιτισμό και οι μαθητές με τους δασκάλους συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν μέσα από καινοτόμες δράσεις, τα αποτελέσματα είναι σπουδαία. Και το αφιέρωμα των μαθητών στον Κωνσταντίνο Καβάφη ήταν μια ανάσα πολιτισμού για όλουςαυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης  για την πρωτοβουλία τους αυτή, η οποία συμβάλει στην ανάπτυξη της διαδημοτικής συνεργασίας και σε επίπεδο πολιτισμού και ευχήθηκε στους μαθητές να συνεχίσουν τις αναζητήσεις τους μέσα από πολιτιστικές δράσεις, για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Μπουσίου οι  Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα και Θεόδωρος Αποστολόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κοντουλάκος και Κωνσταντίνος Μωραίτης, δάσκαλοι και γονείς των μαθητών και φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ