Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα μας προσκαλεί στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι που θα γίνει φέτος στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17.00!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να ξεφαντώσουν με Μασκότ, Ξυλοπόδαρους, Άγιο Βασίλη, Snow Face Painting, Μαλλί της Γριάς, ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί.

Στην γιορταστική αυτή εκδήλωση θα μας κρατήσουν συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Δημήτρης Ζαφειρέλης με την κιθάρα του και τους New Group που αποτελούνται από τους ταλαντούχους μουσικούς Άκη Πετρινιώτη – κόντρα μπάσο, Κώστα Αναστασόπουλο – πιάνο και Δημήτρη Βαρζαμπετιάν – ντραμς καθώς επίσης και ο βαρύτονος Παντελής Κατσάμπας, η σοπράνο Τζοάννα Παπουτσή και ο τενόρος Στράτος Καράχος.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, αρχικά, είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Πλατεία Φατσέα αλλά μεταφέρθηκε στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, λόγω των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της πλατείας για να παραδοθεί σε λίγες μέρες στους πολίτες.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ