Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Φεστιβάλ ροκ για νέα συγκροτήματα

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει το 1ο West Young Rock Festival. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και νεανικά συγκροτήματα, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό.
Η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών. Στο φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος μουσικά συγκροτήματα και μουσικοί από το Περιστέρι και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ίλιον, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Βαρβάρα)
Οι όροι συμμετοχής στο φεστιβάλ δίδονται από την ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου http://www.peristeri.gr. Η αίτηση συμμετοχής μουσικού συγκροτήματος ή μουσικού στο φεστιβάλ υποβάλλεται μέχρι την 5η Ιουλίου.             
Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος ή του μουσικού στο φεστιβάλ, ανακοινώνονται από την Καλλιτεχνική Επιτροπή και θα δημοσιοποιηθούν στον τοπικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου έως την 15η Ιουλίου.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού Τ.Κ 12131). Πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ δίδονται καθημερινά από τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου  9:00 έως 21:00

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ