Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου: Επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβρη – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου επιστρέφει δυναμικά την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), όπου σπουδαίοι δημιουργοί της μουσικής και του θεάτρου θα προσφέρουν ποιοτικό θέαμα για τους Μαρουσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Εκτός από τη Γιώτα Νέγκα που θα ανοίξει το Φεστιβάλ, ερμηνευτές κύρους όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Ελένη Βιτάλη, Δημήτρης Μπάσης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρίζα Ρίζου, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις όπως «Άγρια Δύση» και «Πέτρες στις τσέπες του», Κρητικές και Ποντιακές βραδιές και τέλος με τη Συναυλία της «Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» είναι η εγγύηση για μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στον μητροπολιτικό δήμο της Βόρειας Αττικής.

«Με 12 ξεχωριστές βραδιές ο Δήμος Αμαρουσίου, επιχειρεί να φέρει μία ισχυρή νότα αισιοδοξίας, εν μέσω υγειονομικής κρίσης και να προσφέρει θεάματα και ακούσματα υψηλού επιπέδου. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα κάνουν το Μαρούσι τον Πρωταγωνιστή των πολιτιστικών δρώμενων στα Βόρεια Προάστια» αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Υπεύθυνος φορέας για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) η οποία «εγγυάται πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι θεατές θα απολαύσουν υπηρεσίες πολιτισμού σε ασφαλές περιβάλλον» όπως αναφέρει σχετικά στο δικό του μήνυμα ο Πρόεδρός της Νίκος Πέππας.

Συνέντευξη Τύπου στις 25 Αυγούστου

Με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 και ώρα 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Βασ. Σοφίας 85), κατά την οποία θα παρουσιαστούν τόσο οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες όσο και οι λεπτομέρειες λειτουργίας του Φεστιβάλ βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σημειώνεται πως:

1.     Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 καθώς και από το ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.

2.     Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ