Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020: Μπάσης – Βιτάλη και Σαλαμπασόπουλος “ταξίδεψαν” το κοινό με τις ερμηνείες τους [Εικόνες & Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο του φετινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ, υπό την οργανωτική ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Αρχικά, με τα πιο κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου για τον Τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο μετά το πέρας της συναυλίας του που ενθουσίασε το κοινό, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.

Την ακριβώς επόμενη ημέρα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας συνεχάρη την Ελένη Βιτάλη και τον Δημήτρη Μπάση μετά το πέρας της σπάνιας κοινής “συνάντησης” τους, στο Φεστιβάλ, που ταξίδεψε το κοινό μέσα από τις ερμηνείες τους σε αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, υποσχέθηκε αντίστοιχου επιπέδου εκδηλώσεις της αρμόδιας Δνσης, όπως της θεατρικής παράστασης «Αρκάς – η Ζωή Μετά» στις 18 Σεπτ. 2020 – 20.30, στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη & Μιλτιάδου, Μαρούσι) και της μουσικής παράστασης του νεανικού σχήματος «Droulias Bros» στις 19 Σεπτ. 2020 -20.30 στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου (Συγγρού & Ίωνος, Μαρούσι).

Μεταξύ άλλων, το “παρών” στις συναυλίες έδωσαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

  • 10 ΣΕΠΤ.
    ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΠΛΕ»
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €
  • 11 ΣΕΠΤ.
    ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & BOGAZ MUSIQUE
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €
  • 12 ΣΕΠΤ.
    ΑΝΕΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
  • 13 ΣΕΠΤ.
    ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑ∆ΙΑ
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
  • 14 ΣΕΠΤ.
    «ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ»
    ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €
  • 16 ΣΕΠΤ.
    ΧΟΡΩ∆ΙΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Σημειώνεται πως:

  • Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 καθώς και από το ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.
  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, κατά την έξοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ