Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Τόπο στα νιάτα στην κεντρική πλατεία

Δημοσιεύθηκε

στις


Χορός και τραγούδι, νιάτα και παράδοση: από αυτά τα στοιχεία πλημμύρισε η κεντρική πλατεία Ηρακλείου Αττικής, η οποία φιλοξένησε το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών Λαϊκών Παραδοσιακών Χορών Σχολικών Μονάδων της Β΄ Διεύθυνσης Αθήνας, σε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και των συναρμόδιων φορέων.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν συγκροτήματα των Δήμων Ηρακλείου, Λυκόβρυσης, Μεταμόρφωσης, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Ν. Πεντέλης , Μελισσίων και Βριλησσίων. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εκπροσωπήθηκε από τα:  5ο, 7ο, 12ο Δημοτικά Σχολεία και το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Η Ελληνική Παιδεία». Την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και γενικά όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση, καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού,  κα Δέσποινα  Αϊβατζίδου – Ποριώτου, η όποια μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου της πόλης, κ. Νίκου Μπάμπαλου και τόνισε επίσης, ότι στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι να καθιερωθεί ως θεσμός το Φεστιβάλ Ελληνικών Λαϊκών Παραδοσιακών Χορών  Σχολικών Μονάδων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, συμπεριλαμβάνοντάς το στις επόμενες εκδηλώσεις «Ηρακλείου Σχολικά Δρώμενα», που ξεκίνησαν από φέτος.

Παρουσίες

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Πέτρου και κα Μαίρη Ζούνη αντίστοιχα, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαριάννα Ζούρου, Νίκος Μπαρμπούνης, Ηλίας Μοσχονάς και Γιώργος Οικονομίδης, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ρ.Η.Α, κα Μαίρη Αρώνη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Καρανικόλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ