Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

«Το γαϊτανάκι της Αποκριάς» την Κυριακή στην Πετρούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 12 μ.μ., οι μικροί φίλοι του Δήμου Πετρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Το γαϊτανάκι της Αποκριάς» από την ομάδα «Μορφές Έκφρασης».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου).

Το «γαϊτανάκι της Αποκριάς» είναι μια δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού που θα δώσει την απάντηση σε πολλά σημαντικά ερωτήματα όπως: Γιατί γιορτάζουμε τις Αποκριές; Πώς βρέθηκε πολύχρωμο το γαϊτανάκι στη γη;

Με ζωντανή μουσική και πολύ παιχνίδι, η παράσταση αυτή φέρνει τα παιδιά κοντά στο πνεύμα της Ελληνικής Παραδοσιακής Αποκριάς και υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους χαρά και ξεφάντωμα!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Μια φορά κι έναν Χειμώνα, η Άνοιξη χάθηκε… και τότε;
Ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι, ένα τρελοφεγγαράκι κι ένας ερωτευμένος κάβουρας, θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τους ανθρώπους από τον αιώνιο Χειμώνα! Μόνοι τους όμως δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν, γι’ αυτό φυσικά θα χρειαστούν την βοήθεια των παιδιών!

Η παράσταση «Το γαϊτανάκι της Αποκριάς» είναι η 3η ενός κύκλου παραστάσεων που θα φιλοξενηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, κάθε μεσημέρι Κυριακής μέχρι και τον Απρίλιο, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πετρούπολης.

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (ενήλικοι), 5 ευρώ (παιδιά)
Προπώληση: ticketservices.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ