Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Τα ταλέντα του δημοτικού ωδείου στη σκηνή

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η πρώτη ημέρα μαθητικών συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης-Πεύκης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς που γίνεται από το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης.  Για την αναβάθμιση που συντελείται στο Δημοτικό Ωδείο τον τελευταίο χρόνο έκανε λόγο  στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, Παράλληλα, η κα Πατούλη ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Ωδείου και Μαέστρο κα Κατερίνα Βαφειάδου για το έργο της.
Στη συναυλία εμφανίστηκαν αντιπροσωπευτικά σπουδαστές των τμημάτων πιάνου και βιολιού, ερμηνεύοντας ανάλογα ρεπερτόρια των σπουδών και της ηλικίας τους. Συμμετείχαν οι καθηγητές πιάνου κ.κ. Κατερίνα Μπαρτζόκα, Χριστίνα Ρήγα και Δήμητρα Μπράτση καθώς και ο καθηγητής βιολιού κ. Στάθης Λασκαρίδης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρασίνου κ. Δημήτρης Κατραμάδος.

Άλλες δύο συναυλίες
Το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-15 διοργανώνει μαθητική συναυλία την Παρασκευή και το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης. Εκεί θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο καλλιτεχνικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα με όλα τα μουσικά όργανα προβάλλοντας την κλασική, τη μοντέρνα ροκ αλλά και την πιάνο τζαζ μουσική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ