Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Συνεργασία δύο ιστορικών σωματείων της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις


Το βράδυ της Τρίτης 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση-συνεδρίαση των μελών των Δ.Σ. της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας και του Ιωνικού Συνδέσμου, στο χώρο της Βιβλιοθήκης της Ένωσης. Στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας Χάρης Σαπουντζάκης καλωσόρισε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα. Πρόκειται είπε για μια ιδέα, η οποία και στο παρελθόν είχε προβληθεί, να υπάρξει δηλαδή προσπάθεια, στην αρχή των δυο ιστορικών σωματείων της Ν. Ιωνίας, η οποία θα μπορούσε να  διευρυνθεί στο μέλλον, για τη συνδιοργάνωση όχι μόνον πολιτιστικών κοινών εκδηλώσεων-δράσεων, αλλά και για την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν σε αυτή καθεαυτή την ύπαρξη των συλλόγων μέσα στα σημερινά τεράστια προβλήματα  που προκύπτουν από την οικονομική κρίση, αλλά και την ανταπόκρισή τους στις αγωνίες των νέων μας.
Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Γιάννης Κοντίτσης, σημείωσε ότι είναι μέσα στη φιλοσοφία του Συλλόγου οι συνεργασίες και με άλλους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου μας, κάτι που άλλωστε το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Τόνισε δε ιδιαίτερα, ότι η συνεργασία των δύο από τους σημαντικότερους ιστορικούς συλλόγους της Ν. Ιωνίας, μόνο θετικά στοιχεία έχει να προσθέσει στην ιστορία της πόλης. Διετύπωσε επίσης προτάσεις για συγκεκριμένες εκδηλώσεις, οι οποίες θα γίνουν αντικείμενο διαβούλευσης στις επόμενες συναντήσεις.
Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών των Δ.Σ. και συμφωνήθηκε, οι αντιπρόεδροι της Ένωσης Σπάρτης κ. Λουκάς Χριστοδούλου αφ’ ενός και κ. Δημήτρης Γεωργούδης του Ιωνικού Συνδέσμου αφ’ ετέρου, να επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες της πραγματοποίησης άμεσα μιας ή δυο κοινών εκδηλώσεων τις οποίες και θα συναποφασίσουν τα 2 Διοικητικά Συμβούλια και της προετοιμασίας του εδάφους για το μέλλον.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ