Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Συναυλία-αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο με τον Πάνο Μπούσαλη το Σάββατο 12/11 στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει συναυλία αφιέρωμα στην επέτειο του Πολυτεχνείου με τον Πάνο Μπούσαλη. Η συναυλία θα διεξαχθεί στον Ταύρο, στο Αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Αγίας Σοφίας 16, το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, στις 20.00.

Οι πολίτες, εκτός από τα τραγούδια που έχουν συνδεθεί με την επέτειο του Πολυτεχνείου, θα απολαύσουν μία μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Έλληνα συνθέτη Λίνο Κόκοτο, έναν από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του «Νέου Κύματος», αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών, από την μελωδική φωνή του Πάνου Μπούσαλη σε «αντιπολεμικά» και έντεχνα λαϊκά τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Καλούμε τους πολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης να βρεθούν μαζί μας το Σάββατο, 12 Νοέμβρη, στο αμφιθέατρο Νίκος Τεμπονέρας στον Ταύρο, για να απολαύσουμε μία μοναδική συναυλία από τον Πάνο Μπούσαλη με αφιερωματικό χαρακτήρα στην μεγάλη επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά και με τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή. Μία συναυλία αφιέρωμα στον Έλληνα συνθέτη Λίνο Κόκοτο, στο «Νέο Κύμα» αλλά και σε άλλους συνθέτες, ικανή να ανασύρει μνήμες και να ξεσηκώσει το συναίσθημα μίας εποχής που ακόμα μας ταξιδεύει μουσικά».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ