Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Σολιστ κιθάρας στον Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Συναυλία του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά με τους Σολίστ από το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20.30.
Το Δημοτικό Ωδείο Πειραιά, έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, τους σπουδαιότερους Έλληνες Κιθαριστές που συμμετέχουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς θεσμούς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας κιθαριστικής σχολής. Στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξαγωγής του, έχει ως επίσημο προσκεκλημένο τον σπουδαίο Σολίστ και Καθηγητή Ευάγγελο Μπουντούνη, που με την πολύχρονη παρουσία του έχει σφραγίσει την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.
Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ και τη Συναυλία, η παρουσία τριών εκλεκτών Σολίστ, που έχουν διακριθεί σε διεθνές επίπεδο, της Μάρως Ραζή, του Μιχάλη Σουρβίνου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ, Άγγελου Μπότση.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα παρευρίσκονται τρεις νέοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το στίγμα τους, στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή. Είναι ο Βασίλης Δίγκος, ο οποίος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες νέες κιθαριστικές παρουσίες σε παγκόσμιο επίπεδο (μεταξύ άλλων έχει κερδίσει το A’ βραβείο στον Διαγωνισμό Andres Segovia, αλλά και οι String Demons (Λυδία & Κωνσταντίνος Μπουντούνης) που συνδυάζουν τη δεξιοτεχνία με την ευρηματικότητα, παντρεύοντας το κλασσικό με το σύγχρονο και το παραδοσιακό.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαστοράκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Πειραιά και Στέλιος Γκόλγκαρης, Διευθυντής Μουσικών Εργαστηρίων Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ