Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Πρεμιέρα για τα “Μενάνδρεια” στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια» στις 25 Αυγούστου στο κατάμεστο αίθριο του Δήμου Κηφισιάς.  Η Κηφισιά για 12η χρονιά άνοιξε με τα Μενάνδρεια τις πύλες της έκφρασης και της καλλιτεχνικής αναζήτησης.
Τα φετινά Μενάνδρεια είναι αφιερωμένα στην μνήμη της Μαίρης Κερασιώτη, που διετέλεσε επί σειρά ετών Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, η οποία εμπνεύστηκε και καθιέρωσε το θεσμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων που φέρουν το όνομα του ποιητή της νεότερης Αττικής κωμωδίας Μένανδρου.
Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον γιο της αείμνηστης Μαίρης Κερασιώτη. Ο διακεκριμένος και ταλαντούχος μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης κινήθηκε με αριστουργηματική άνεση ανάμεσα στο κλασικό ρεπερτόριο και τους Έλληνες συνθέτες.  Μαζί του οι λυρικοί καλλιτέχνες Ολγιάννα Πανίτσα και Μπάμπης Βελισσάριος, δύο εξαίσιες φωνές, οι οποίες μετουσίωσαν τις μουσικές του κόσμου και συγκίνησαν το κοινό.  Στο σαξόφωνο και την κιθάρα ο λαμπρός μουσικός Κώστας Φραντζής. Μια υπέροχη βραδιά αντάξια του πολυπληθούς κοινού, το οποίο αποθέωσε τους τέσσερις καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγει η αυλαία για τα “Μενάνδρεια”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ