Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε το 25ο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 25ο Διαδημοτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το διήμερο υπό την αιγίδα του ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης προσέφερε εξαιρετικές στιγμές στο πολυπληθές ακροατήριο που κατέκλυσε το Θέατρο και τις δύο ημέρες. Τι δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη
Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκη Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη μίλησε με θερμά λόγια για την αξιέπαινη προσπάθεια καθηγητών και χορωδών. Όπως τόνισε «Μόνο μέσα από διαδημοτικές πρωτοβουλίες μπορούμε να θέσουμε ισχυρές βάσεις για τη διάδοση του πολιτισμού, την προβολή και διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθώς και τη δημιουργία νέων καλλιτεχνικών προοπτικών που αναδεικνύουν το Δήμο και τη χώρα μας». Η κα Πατούλη πρόσθεσε πως «Ο Πολιτισμός, ως πυλώνας ανάπτυξης και φορέας Ιδεών, μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει τον πλέον σπουδαίο ρόλο στην Αυτοδιοίκηση. Η συμμετοχή και ο τρόπος που αγκαλιάζουμε τον Πολιτισμό, όπως μέσα από τη σημερινή εκδήλωση, μπορεί να προσφέρει διέξοδο στα αδιέξοδα της οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.  Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. συνεχάρη τις χορωδίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τονίζοντας με έμφαση πως αποτελούν τους άξιους συνεχιστές της ιστορικής χορωδίας του αείμνηστου Διονύση  Αποστολάτου. Επίσης ευχαρίστησε με θέρμη τη μαέστρο της χορωδίας Ελευθερία Βούλγαρη, την πιανίστα Δήμητρα Μπράτση και τους σολίστ Καίτη Στελλάκη και Γιώργο Παππα.

Εκεί παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΚΕΔΕ
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ο οποίος εξήρε την προσπάθεια όλων, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη μνεία στη χορωδία του Αμαρουσίου και στην παρακαταθήκη της αείμνηστης Τερψιχόρης Παπαστεφάνου.

Ποιοι έδωσαν το παρόν
Τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Αντιπρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Γιώργος Καρύμπας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Πανταζής, Νίκος Γκαραβέλας, Χρήστος Φωτίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ» Δημήτρης Κωνστάντος, τα διοικητικά Μέλη του ΠΕ.Α.Π. Δημήτρης Νικολάου, Δέσποινα Μεντεσιδου, Αλίνα Μώκου, Νέστορας Τσεκούρας. Την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης εκπροσώπησε η Πρόεδρος Έλλη Μήτση, το Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης η Πρόεδρος Βίκυ Μάλαμα και το Σύλλογο Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ» ο Πρόεδρος Γιώργος Γαζεπίδης. Επίσης το παρόν έδωσαν από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Άννα Μαρία Τσιγκρώνη και Μιμή Ρουφόγαλη, από το Δήμο Μεταμόρφωσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ηλιόπουλος, Δήμητρα Τσεβά και ο Δημ. Σύμβουλος Γιώργος Χρονόπουλος, από το Δήμο Ν. Ηρακλείου η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου ενώ τη Μικτή Χορωδία της Ένωσης των απανταχού Παξινών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνιος Κάγκας. 
Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Μαίρη Χέλμη ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ είχε η μαέστρος των χορωδιακών τμημάτων του ΠΕ.Α.Π. Ελευθερία Βούλγαρη.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ