Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Ιλίου έχει ετοιμάσει για μια ακόμα χρονιά μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον τίτλο “Πολιτιστικός Σεπτέμβρης”. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την 1η Οκτωβρίου.

Η καθιέρωση του Σεπτέμβρη ως μήνα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Ιλίου ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη” το 2003. Από τότε, κάθε χρόνο το Σεπτέμβρη πραγματοποιείται στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα.
Εκθέσεις φωτογραφίας, συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, μουσικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις ομάδων χοροθεάτρου, γιορτές τοπικών συλλόγων, αφιερώματα στην παράδοση με φιλοξενούμενους συλλόγους από όλη την Ελλάδα και εκθέσεις εικαστικών είναι ενδεικτικά κάποιες από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης, οι οποίες αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες τόσο από το Δήμο Ιλίου, όσο και από ολόκληρη την Αθήνα.

Φια περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Δήμου (www.ilion.gr)

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ