Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος μέχρι και το τέλος του χρόνου είναι οι εξής:
Δευτέρα  7 Δεκεμβρίου Ωρα:19.30 Διάλεξη-Παρουσίαση με θέμα: Τα Βουρλά της καρδιάς μας σε συνεργασία με την Ενωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.
& Ωρα:7.30-11.30 Λειτουργία και Γιορτή στο παρεκκλήσι του Αγ. Νικολάου στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).        
Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Παρουσίαση ποιητικού και συγγραφικού έργου του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Εκδήλωση για τους Πρόσφυγες σε συνεργασία με τα σχολεία στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.
Κυριακή 13  Δεκεμβρίου Ωρα: 9.00 Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας Λαϊκός Αγώνας Δρόμου.
& Ωρα:11.00 Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση για παιδιά ¨Ο σάκος με τα δώρα του Αϊ Βασίλη¨ από το κέντρο δημιουργίας Ζαχαρένιας Ανέμη στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.
Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου  Ωρα:17.30 Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιγνιοθήκης στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Χορευτικών Τμημάτων στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου Ωρα:11.00 Χριστουγεννιάτικο εργαστηράκι για παιδιά στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Παράσταση Κουκλοθεάτρου ¨Όσο πιο γρήγορα¨ από τα ¨Φτερά του Μύθου¨ στο Στρ. Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα.
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Παράσταση Κουκλοθεάτρου ¨Ο εγωιστής γίγαντας¨ από τα ¨Τα πάντα Φι¨ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.
Τρίτη 29 Δεκεμβρίου Ωρα:19.00 Παιδική θεατρική παράσταση ¨Έξι στολίδια ταξιδεύουν¨ του Ευγ. Τριβιζά από τη Μαριλένα Καββαδά στο Στρ. Εργοστάσιο στη
Νέα Χαλκηδόνα.
Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου Ωρα: 19.00 Παιδική θεατρική παράσταση ¨Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη¨ από την ομάδα ¨Κάλτσες ριγέ¨ στο Πνευματικό
Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου  Ωρα:12.00 Κάλαντα του Κόσμου από το γυναικείο συγκρότημα TERRA VOCE στην πλατεία Πατριάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ