Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

“Πλατείες γεμάτες τραγούδια” – Ο Γ. Περού στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη μουσική παράσταση Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια με τον Γιώργο Περού φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Ο νέος τραγουδοποιός και συνθέτης, με το δικό του ιδιαίτερο ύφος, παρουσιάζει τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, διαλεγμένα από το ρεπερτόριο του ρεμπέτικου και του λαϊκού, το ελαφρό τραγούδι αλλά και τις σύγχρονες δημιουργίες. Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ μπλέκουν θεματικά με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου αλλά και του Μίκη Θεοδωράκη, του Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 μ.μ., στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) με ελεύθερη είσοδο μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Τονίζεται ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και πως το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Σημειώνεται τέλος, ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ