Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πενθήμερο με πασίγνωστες παιδικές ταινίες

Δημοσιεύθηκε

στις


Ένα πενθήμερο με εξαιρετικές παιδικές ταινίες στο Δημοτικό θερινό σινεμά «Μίμης Φωτόπουλος» προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου στους μικρούς του φίλους, ως ένα χαρούμενο αποχαιρετισμό στην θερινή κινηματογραφική σεζόν.
Ειδικότερα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής οι μικροί σινεφίλ με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τέσσερεις ταινίες κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2012 και 2014, καθημερινά από την Πέμπτη 25 ως και την Κυριακή  28 Σεπτεμβρίου.  Στις προβολές αυτές ο Δήμος Αμαρουσίου εξασφάλισε την ειδική προνομιακή τιμή των 3 ευρώ για δύο άτομα, προκειμένου όλα τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούν με τις περιπέτειες των αγαπημένων τους ηρώων.       
Επίσης, η αυλαία κλείνει στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος με την δωρεάν προβολή της έγχρωμης παιδικής ταινίας «Monster High 13 Ευχές» τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα από 19:15. Το έργο αναφέρεται στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά, όπου η αδελφή της Κλοντίν, η Χοουλίν είναι αποφασισμένη να είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Το όνειρο της για περισσότερους φίλους θα πραγματοποιηθεί πιο εύκολα από όσο φανταζόταν, καθώς συναντά ένα τζίνι που της δίνει όχι τρεις αλλά 13 ευχές. Γρήγορα το σχολείο θα αναστατωθεί καθώς η Φράνκι, η Κλόντιν και η Ντρακουλόρα ανακαλύπτουν πως κάθε ευχή έχει σκοτεινές συνέπειες…           

Οι ταινίες κατά σειρά προβολής το τετραήμερο από 25/ 9 έως 28/ 9 και ώρα 19:10  είναι:   

-Μαδαγασκάρη 3: Οι φυγάδες της Ευρώπης: Ο Άλεξ, ο Μάρτι, ο Μέλμαν και η Γκλόρια φτάνουν από την Αφρική στο Μόντε Κάρλο, όπου καταδιώκονται από τη δαιμόνια αστυνομικό Σαντέλ ΝτιΜπουά. Για να ξεφύγουν γίνονται μέλη ενός περιοδεύοντος τσίρκου, το οποίο ταξιδεύει για το Λονδίνο και από εκεί για τη Νέα Υόρκη…        
–Barbie: Η Πριγκίπισσα των Μαργαριταριών: Στην 4η ταινία της ως γοργόνα Λουμίνα και στην 28η της καριέρας της, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τον καλύτερο φίλο της Κούντα, ένα ροζ ιππόκαμπο, ζώντας μια απίστευτη περιπέτεια  που θα τους οδηγήσει σε ένα μαγευτικό θαλάσσιο βασίλειο.  
– Ζαμπίζια: Πουλιά στον Αέρα: Το νεαρό γεράκι Κάι που ζει στην έρημο μαζί με τον αυστηρό πατέρα του θα μάθει για τη φτερωτή πολιτεία της Ζαμπιζία και θα πετάξει προς τα εκεί, κάνοντας την εφηβική του επανάσταση. Την ίδια στιγμή το ύπουλο ιγκουάνα Μπάτζο αιχμαλωτίζει τον πατέρα του Κάι και βάζει σε εφαρμογή το μοχθηρό του σχέδιο να εισβάλει στον παράδεισο των πουλιών.
– Η ταινία Lego: O εργάτης κατασκευών Έμετ, μια τυπική μινιατούρα Lego, θεωρείται ύστερα από και σειρά συμπτώσεων ηγέτης της αντίστασης ενάντια στα σχέδια ενός προέδρου – δικτάτορα, ο οποίος σκοπεύει να συγκολλήσει μόνιμα το Lego – σύμπαν.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ