Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παύλος Κοντογιαννίδης: Τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε «ακούσει» ακόμη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης σχολίασε την ζοφερή επικαιρότητα και τις καταγγελίες που πληθαίνουν στον χώρο του θεάματος.

Για ονόματα και καταστάσεις που δεν έχουν δει ακόμη το φως της διασημότητας, έκανε λόγο ο διάσημος ηθοποιός, Παύλος Κοντογιαννίδης στην πρωινή εκπομπή του Open.

«Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος. Ακόμα τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε ακούσει» είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης σχολιάζοντας την ζοφερή επικαιρότητα και τις καταγγελίες που πληθαίνουν στον χώρο του θεάματος στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος».

Και συνέχισε: «Μιλάω πάντα για τον κλάδο μου. Γιατί η κοινωνική βία υπάρχει σε όλους τους χώρους. Ο δικός μας κλάδος, επειδή βρίσκεται μπροστά στους προβολείς, αυτή τη στιγμή (το θέμα) έχει και μεγάλη τηλεθέαση. Πρέπει να βρούμε συνθήκες που θα κάνουν τον βίο μας πιο ανθρώπινο. Στον χώρο τον καλλιτεχνών για έναν ακόμα λόγο. Γιατί εμείς υποτίθεται υπηρετούμε την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση. Διότι οι δάσκαλοι μας αυτό λέγανε: Ότι ο ηθοποιός διαπαιδαγωγεί ψυχαγωγώντας και ψυχαγωγεί διαπαιδαγωγώντας».

Και αναφερόμενες στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το τελευταίο διάστημα το ΣΕΗ, είπε: «Το πρόβλημα του κάθε καταγγελλόμενου είναι πρόβλημα που χρήζει άλλων ειδικοτήτων. Κατά τη δική μου άποψη το Σωματείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, οι περισσότεροι διάσημοι δεν είναι καν μέλη του ΣΕΗ. Συνέχεια κατηγορούσαν το Σωματείο ότι μέλη του είναι οι άνεργοι, οι ατάλαντοι, οι μετρίου ταλέντου…» είπε ο ηθοποιός.

Όσο για τους φερόμενους ως δράστες των όσων τρομακτικών έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Παύλος Κοντογιαννίδης έχει μόνο δύο κουβέντες : « Δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί για το ταλέντο τους, εγώ θα κρίνω πρώτα τον άνθρωπο. Όποιο και να είναι το επάγγελμα του καθενός μας προέχει η ιδιότητα του ανθρώπου. Θέλει τρομερή δύναμη και έλεγχο να ελέγξεις την επιτυχία να μείνεις ταπεινός και δημιουργικός».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ