Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Παρούσα στο αφιέρωμα για το Μάνο Ελευθερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ήταν προσκεκλημένη στην 10η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας στην αίθουσα Μεγάρου Ενώσεων Σμυρναίων Νίκαιας και  Πειραιώς.

Στη μουσική βραδιά συμμετείχε και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελεσσιλα” και φυσικά η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας που ήταν και η διοργανώτρια της συνάντησης. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο συγγραφέα και ποιητή Μάνος Ελευθερίου ο οποίος τιμήθηκε κατά τη διάρκειά της.
Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου συμμετείχε με τα τραγούδια: Αινείτε τον Κύριον, Τώρα π’ ανάψανε τ΄αστέρια, Ξένες αγκαλιές, Χτυπώ την πόρτα του Θεού. Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ιδρύθηκε το 1984 από τον συνθέτη και μαέστρο Νίκο Φυλακτό ο οποίος τη διευθύνει μέχρι σήμερα. Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει όλα τα είδη μουσικής, η  Χορωδία έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, χορωδιακά διεθνή και πανελλήνια φεστιβάλ και έχει υπάρχει συνοργανώτρια χορωδιακών συναντήσεων που έγιναν στο Ηράκλειο.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ