Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Παλιές Αθηναϊκές Ιστορίες ζωντάνεψαν στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια παλιά γειτονιά της Αθήνας, με παλιές Αθηναϊκές Ιστορίες, ξανά θυμήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Πέμπτη 25 Ιουλίου και Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Για ένα διήμερο το κοινό της Κηφισιάς είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μουσικοθεατρικό έργο του Γιώργου Φρατζεσκάκη ”Ζωή σαν παραμύθι” που ζωντάνεψε μνήμες μιας παλιάς γειτονιάς της Αθήνας και απλές καθημερινές ιστορίες των ανθρώπων που πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή για ένα καλύτερο αύριο.

Μια μουσικό θεατρική παράσταση με αυθεντικά κουστούμια εποχής, ένα Θέατρο Σκιών, με οχτώ ηθοποιούς να παίζουν και να τραγουδούν Αττίκ, Μιχάλη Σουγιούλ, Βασίλη Τσιτσάνη, Κώστα Γιαννίδη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου. Βασισμένο πάνω σε κείμενα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, Παντελή Χορν, Έλλης Παπαδημητρίου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Γιάννη Βλαχογιάννη, και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συγγραφέων συγκίνησαν και πρόσφεραν άφθονο γέλιο στο θεατρικό κοινό της Κηφισιάς.

Η σκηνοθεσία και τα κείμενα της παράστασης ήταν του Γιώργου Φρατζεσκάκη, μουσική διασκευή του Κώστα Χαριτάτου, σκηνικά κουστούμια του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, βοηθός σκηνοθέτη η Έλενα Βουτυρά και κινησιολογίας η Ναταλία Τσάλκοβα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ