Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

Παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην εκδήλωση του ΣΒΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιδικών Χορωδιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι παιδικές φωνούλες συγκίνησαν και ξεσήκωσαν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες των δήμων : Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πεντέλης, Βριλησσίων, Ηρακλείου Αττικής (από την παιδική χορωδία των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση), Ν. Ιωνίας και Παπάγου-Χολαργού.

Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 120 παιδιά τα οποία μας μετέφεραν, με τον ομορφότερο τρόπο, το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους δασκάλους της μουσικής και τους πιανίστες που τα συνόδευσαν. Συγκεκριμένα, στους : κα Στέλλα Χροναίου για τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, κα Κατερίνα Παπακωνσταντίνου για τον Δήμο Πεντέλης, κο Γιώργο Ζιάκκα για τον Δήμο Βριλησσίων, κα Νίκη Μιχαλάκα από τη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, κα Μαρία Ανδρεαδάκη, κα Θάλεια Παπαδοπούλου και κο Αλέξανδρο Στουπάκη καλλιτεχνικό δ/ντή του ΟΠΑΝ για τον Δήμο Νέας Ιωνίας, και στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» την κα Κατερίνα Μάσκα για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κα Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και ο πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης. Παρέστησαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης, κ. Γιάννης Κεχρής, ο κ. Παύλος Καμάρας, υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου και ο τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος. Επίσης οι Αντιδήμαρχοι, κα Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη Δήμου Παπάγου-Χολαργού, κα Μητροπούλου Γεωργία Δήμου Πεντέλης, ο κύριος Γεώργιος Καρύμπας και η κυρία Μαρία Μουρατίδου Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, η κα Ελένη Χατζή Δήμου Νέας Ιωνίας, η κα Χαρίκλεια Νικολοπούλου Δήμου Μεταμόρφωσης, και η κα Κλειώ Ανδρέου, Δήμου Παιανίας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ