Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Οσκαρικές ταινίες και όχι μόνο στην Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστρέφει με μεγάλη χαρά αλλά και… ασφάλεια η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 50 προβολές με ελεύθερη είσοδο για όλους, ξεκινώντας από τέλη Ιουνίου και φτάνοντας μέχρι τον Σεπτέμβριο, με ταινίες για παιδιά (κάθε ηλικίας) και μεγάλους.

Όπως αναδεικνύεται και από το πρόγραμμα, επιλέχθηκαν ταινίες για όλα τα γούστα, πολλές εξ’ αυτών οσκαρικές, καθώς και άλλες που έχουν αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή & ελληνικά κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Φυσικά η δράση “Ραντεβού στο σινεμά με τον παππού και τη γιαγιά” επιστρέφει και αυτή για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου, με προγραμματισμένες ειδικές προβολές.

Θα υπάρξουν και συνδυαστικές θεματικές δράσεις όπως μικρές συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα, παραστάσεις κουκλοθέατρου (κ.α.) που θα πραγματοποιηθούν πριν από επιλεγμένες προβολές, ενώ μια νέα καινοτομία, που φέτος εγκαινιάζεται, αποτελεί η διεξαγωγή προβολών σε τρία νέα σημεία της πόλης, εκτός από το 1ο ΔΣ και το Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού, που θα αποτελέσουν τους κύριους χώρους. Επιπλέον έχει προγραμματιστεί ειδική προβολή με θέμα σχετικό με τους τετράποδους φίλους της πόλης που θα συνοδευτεί από ανάλογη δράση σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία.

Αυτονόητο πως είναι υποχρεωτική η τήρηση των μέτρων για την πρόληψη της Covid 19 (όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές).

Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ