Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Μια βραδιά γεμάτη …Παλαιστίνη στην Αγία Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις


Μέσα σε ατμόσφαιρα φιλίας και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας της Αγίας Παρασκευής η εκδήλωση «Η Παλαιστίνη προς την Ελευθερία» που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η Πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης. Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον Πρέσβη της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Πρέσβη, τους εκπροσώπους των Πρεσβειών της Αιγύπτου, του Ιράκ και του Λιβάνου, το Βουλευτή Β΄Αθήνας Γιώργο Δημαρά και όλους τους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στη φιλία  μεταξύ των δύο λαών και ειδικότερα στις σχέσεις που οικοδομούνται μεταξύ του Δήμου και της Πρεσβείας.  Ο  Πρέσβης είπε επίσης ότι μόνο δια μέσου διαπραγματεύσεων μπορεί να λύση  και ειρήνη στη βάση των διεθνών αποφάσεων για το Παλαιστινιακό.   Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Βουλευτή Γιώργου Δημαρά ακολούθησε το πρόγραμμα της βραδιάς με Χορευτικό συγκρότημα της Παλαιστίνης,  Κρητικό μουσικό σχήμα με επικεφαλής τον Μανώλη Παπαδομαρκετάκη, τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την οποία τραγούδησε ο Γεράσιμος Ανδρεάτος,  όπως και με την προβολή ταινίας για τη Παλαιστίνη. Επίσης οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις της Παλαιστινιακής Κουζίνας. Στην εκδήλωση, την Καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχε η Μαρία Ρεμπούτσικα παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης  Μιλτιάδης Καρπέτας, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αγίας Παρασκευής και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.
Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Βουλευτή Γιώργου Δημαρά ακολούθησε το πρόγραμμα της βραδιάς με Χορευτικό συγκρότημα της Παλαιστίνης,  Κρητικό μουσικό σχήμα με επικεφαλής τον Μανώλη Παπαδομαρκετάκη, τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την οποία τραγούδησε ο Γεράσιμος Ανδρεάτος,  όπως και με την προβολή ταινίας για τη Παλαιστίνη.
Επίσης οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις της Παλαιστινιακής Κουζίνας.

Παρουσίες
Στην εκδήλωση, την Καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχε η Μαρία Ρεμπούτσικα παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης  Μιλτιάδης Καρπέτας, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη,  Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου οι Δημ. Σύμβουλοι Σ. Αϊδίνη, Π. Γκόνης, Χρ. Κολώνια, Δ. Κονταξής, Γιαν. Λογοθέτης, Στελ. Ψύλλα και Σωτ. Ησαΐας, όπως  και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ