Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Μια ακόμη διάκριση για το ντοκιμαντέρ “Άλιμος, το γαλάζιο διαμάντι της ελληνικής Ριβιέρας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ντοκιμαντέρ “Άλιμος, το γαλάζιο διαμάντι της ελληνικής Ριβιέρας” (“Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond”) απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών «Φοίνιξ» του Ζάγκρεμπ.

Έτσι, γίνονται συνολικά 8 τα βραβεία για το φιλμ που αποτελεί την ισχυρότερη προβολή του Αλίμου στη διεθνή σκηνή (ένα Grand Prix, δύο βραβεία σκηνοθεσίας, ένα καλύτερου τουριστικού φιλμ και τέσσερις ακόμη παρεμφερείς διακρίσεις σε Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ και τουριστικών ταινιών της Αμερικής και της Ευρώπης). Σύμφωνα με τις κριτικές που έλαβε από τους οργανωτές των Φεστιβάλ αυτών, το φιλμ χαρακτηρίστηκε «έξοχο, γεμάτο συναίσθημα, ασυνήθιστο σε σύλληψη και εκθαμβωτικό σε ομορφιά.»

 

 

Το φιλμ ξεκίνησε από μια ιδέα του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη με την προοπτική να προβληθεί τουριστικά και πολιτιστικά ο Άλιμος στη διεθνή αγορά. Την ιδέα αυτή ο Δήμαρχος την εμπιστεύτηκε στα χέρια του έμπειρου και ταλαντούχου Νίκου Μαστοράκη. Σήμερα, μετά
τις τόσες διακρίσεις, αρχίζει η προώθηση του ντοκιμαντέρ στις διεθνείς πλατφόρμες και τα τηλεοπτικά δίκτυα, με στόχο να δουν αυτό το φιλμ και να μπουν στον πειρασμό να δουν τον Άλιμο από κοντά, όσοι το δυνατόν περισσότεροι θεατές.

Τo φιλμ με ελληνικούς υπότιτλους, μπορούν να το δουν όλοι σε high definition, κάνοντας απλώς κλικ στα links:

https://youtu.be/oBVz3gWb0Yk

https://vimeo.com/462278793

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ