Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μια…”Αγκαλιά Γένους Θηλυκού” στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Tο Τμήμα  Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, τιμώντας την ημέρα της γυναίκας και τον ιδιαίτερο συμβολισμό της, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 11/3/2023 και ώρα 19.30 στο Συνεδριακό Κέντρο (Λητούς & Κύμης), μια πολυεπίπεδη εκδήλωση με τίτλο “Αγκαλιά Γένους Θηλυκού”.

   -Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων ‘’QUADRIVIUM’’ προσαρμοσμένη στις συνθήκες της επικαιρότητας.
   -Θα υπάρχουν αναφορές στην ιστορία της ημέρας, ενημερωτικές δράσεις, από αρμόδιους φορείς (Alma Zois – Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Ενιαίο Παράρτημα ΝΙΦΗΜ)  για θέματα πρόληψης, υγείας και  ισότητας.
  -Το Δημιουργικό Εργαστήρι του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής θα παρουσιάσει δημιουργίες εμπνευσμένες από τη θεματολογία της ημέρας, ενώ για όλες τις κυρίες που θα παραβρεθούν θα υπάρχουν μικρές, ‘’συμβολικές’’  εκπλήξεις!
Η εκδήλωση,  πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού (Τμήμα Πολιτισμού) σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ