Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

«Μαγική καλίμπα»: Η πρώτη ταινία του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πρώτη ταινία του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Χαλανδρίου παρουσιάστηκε μετά τη δουλειά που έγινε τη χρονιά που πέρασε, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Νίκου Κορνήλιου.

Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό παραμύθι με ξωτικά, όχι των Χριστουγέννων βέβαια, αλλά του δάσους και μια ετερόκλητη παρέα ανθρώπων που χάνονται στο δάσος, αλλά… το βρίσκουν.

«Ο κινηματογράφος συναρπάζει γιατί μπορεί να συνδυάσει πραγματικότητα και όνειρο, ψυχολογία και ποίηση, δράση και σιωπή, τοπία και πρόσωπα. Στο Δήμο Χαλανδρίου φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο Κινηματογραφικό Εργαστήρι όπου οι προσωπικότητες όσων συμμετέχουν είναι το πρώτο και καθοριστικό “υλικό” για την υλοποίηση μιας ταινίας: με τις ιδέες τους, τα βιώματά
τους, τη φαντασία τους. Μπροστά ή πίσω από την κάμερα, πάντα σε πνεύμα συνεργασίας, με συλλογική δουλειά. Πέρυσι υλοποιήσαμε την πρώτη μας ταινία, ένα κινηματογραφικό παραμύθι που το μοιραζόμαστε μαζί σας», σημειώνει ο Νίκος Κορνήλιος.

Παίζουν: Αλέξης Γεωργαντάς, Νέλη Γιαμτσίδου, Γιώτα Κουλιανού, Δημήτρης Κριτσωτάκης, Κωνσταντίνα Κριτσωτάκη, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Λουκία Παπαδημητρίου, Μάριος Τυρογιάννης

Βοηθός Φωτογράφου & Σκηνοθέτη: Άννα Αλιάζη
Ηχοληψία: Δήμητρα Ξερούτσικου
Μοντάζ & Post Production: Ευγενία Παπαγεωργίου
Φωτογραφία: Σταύρος Συμεωνίδης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κορνήλιος

Μπορείτε να την απολαύσετε παρακάτω:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ