Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Κώστας Γαβράς: “Κουράγιο Έλληνες θα περάσει και αυτό”

Δημοσιεύθηκε

στις


Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν την Κυριακή το Άλσος Δήμου Περιστερίου, παρά τη βροχόπτωση, και απόλαυσαν τη μεγάλη Συναυλία Αισιοδοξίας και Ανθρωπιάς.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Αθήνας (που αποτελείται από οκτών δήμους της περιοχής), κ. Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τον καταξιωμένο σε παγκόσμιο επίπεδο Σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο όποιος ήρθε από τη Γαλλία γι’ αυτόν το σκοπό. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης στην ομιλία του στάθηκε στις δύσκολες ώρες της χώρας υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό ζουν επίσης συγκινητικές στιγμές και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να βοηθήσουν τους πολίτες της Ελλάδας. “Κουράγιο Έλληνες! Θα περάσει κι αυτό” ήταν το μήνυμα του εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Μεταξύ άλλων, τραγούδησαν οι Νταλάρας, Μακεδόνας, Ζουγανέλης, Χαλκιάς, Δάρρα, Λέκκας, Τσέρτος, Ανδρεάτος και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες. Αξίζιε να αναφερθεί πως πέρα από την απόδοση τιμών στον Κώστα Γαβρά σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων για τα κοινωνικά φαρμακεία των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ