Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Κούτρας και Ρίζος μάγεψαν το κοινό

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεχωριστές ερμηνείες σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, απόλαυσαν από τις φωνές του  Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου οι θεατές που συμμετείχαν στη συναυλία « Όλο τον κόσμο γύρισες»  στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου  Αμαρουσίου.
Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, Δημοτική Σύμβουλο Λυκόβρυσης Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα.
Στη μουσική συνάντηση του παθιασμένου ερμηνευτή που έχει ταυτίσει τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου  του Γιάννη Κούτρα με τον Απόστολο Ρίζο έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ακούστηκαν όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου.  Ερμηνεύτηκαν επίσης μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου και Αργύρη Μπακιρτζή.      

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, με βραδιές γεμάτες μουσική, κίνηση, αλλά και ξεχωριστές θεατρικές ερμηνείες.   
Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ