Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

“Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος”: Φιλανθρωπική παράσταση στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον 

Δημοσιεύθηκε

στις

«Αυτό ζητούν τα παιδιά των Ογκολογικών. Μια διαφυγή. Γι΄ αυτό έγραψα αυτό το βιβλίο. Για να ταξιδέψω αυτά τα παιδιά. Να δυναμώσω την ενσυναίσθηση στα υπόλοιπα παιδιά που θα το διαβάσουν και για να ξεκινήσετε όλοι να φτιάχνετε το δικό σας σεντούκι της Ελπίδας» .
Με αυτά τα λόγια συστήνει το νέο της βιβλίο Ο Δράκος και ο Αλεξανδράκος η κα Ματίνα Κυριάκου, συγγραφέας και πρόεδρος του “Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων παιδιών με νεοπλασματική και άλλη απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος”. Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες και χιούμορ, βασισμένο στην ίδια τη ζωή. Ένα βιβλίο που σκοπό έχει να χαριστεί σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται για να τα ταξιδέψει σε έναν κόσμο μαγικό. Η συγγραφέας προσφέρει από κάθε έκδοση 100 αντίτυπα στα παιδιά που αγωνίζονται και καλεί, όποιον το επιθυμεί, να αγοράσει και να χαρίσει ένα ακόμη στους μικρούς ήρωες, γράφοντας τη δική του ευχή. Οι 5×4 new generation ανταποκρίνονται στο κάλεσμα. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα προσφέρουν τα έσοδα της παράστασης τους, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Γιάννας Μαμασούκα, μητέρας της καλλιτεχνικής επιμελήτριας της ομάδας, για την αγορά του βιβλίου αυτού.
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων παιδιών με νεοπλασματική και άλλη απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια “Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος”.
Ελάτε για μια ξεχωριστή βραδιά αυτοσχεδιασμού, όπου εσείς, το κοινό, θα γίνετε συγγραφέας και σκηνοθέτης. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε χαρά! Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022
Έναρξη: 21.00

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον 

Διογένους 1, Αγ. Δημήτριος, δίπλα στη στάση του Μετρό «Δάφνη». Τηλ. κρατήσεων 6983930220

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ