Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

«Η Μυλωνού» ενθουσίασε τα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Λυκείου Νέας Πεντέλης, η θεατρική παράσταση «Η Μυλωνού» από την θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.   Από νωρίς  η αίθουσα γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα.  Η θεατρική παράσταση που παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι ήταν διαδραστική, βασισμένη πάνω στα παραμύθια του Αισώπου, η οποία συνδύαζε τη θεατρική δράση με τη ζωντανή μουσική, την παντομίμα και το κουκλοθέατρο. Τα παιδιά συμμετείχαν στην ιστορία, λέγοντας την άποψή τους και ενθαρρύνοντας τους ήρωες ενώ συχνά οδηγούσαν την εξέλιξη των παραμυθιών.
Στην παράσταση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Άντα Χάνου-Μπούσουλα, η οποία ήταν και υπεύθυνη για τη διοργάνωση.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ