Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Επιβράβευση για το 11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με έντεκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας και με θεματολογία από όλα τα είδη της θεατρικής πράξης, το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής ανανέωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πιστοποίησή του “EFFE label 2019-2020” από το ομώνυμο πρόγραμμα “Europe for Festivals, Festival for Europe”, το οποίο αποτελεί μία πρωτοβουλία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ (EFA).
Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό ποιότητας, αναγνώρισης και συγχρόνως επιβράβευσης της καλής δουλειάς που γίνεται στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Η αξιολόγηση βασίστηκε στην αφοσίωση του Φεστιβάλ στις τέχνες, στη συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων σε αυτό και στην εξωστρέφειά του στη διεθνή κοινότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη φιλοξενεί το 11ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ σε δύο περιόδους. Η Α’ Περίοδος λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο του 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και η Β’ Περίοδος τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας.
Το κοινό της Αττικής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει 90 παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο από τις θεατρικές ομάδες των Δήμων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Ρενδία Λέξις), Μοσχάτου- Ταύρου (Εν Δράσει), Αγίας Παρασκευής (ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ), Περιστερίου (Ανδρέας Βαρούχας), Αγίου Δημητρίου, Αλίμου (Θ.Ο.Π.Α.Α.) και Λαυρεωτικής (Εξόρυξη).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ