Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Εγγραφές για την παιδική χορωδία

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και με την ευκαιρία η δημοτική αρχή της πόλης θέλει να ενημερώσει τους Ηρακλειώτες γονείς για το τι χρειάζεται για να μπουν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι άλλο από… διάθεση και αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι! Το τμήμα Παιδικής Χορωδίας, που λειτουργεί στο Δήμο από το 2011, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από οκτώ (8) έως (11) ετών που θέλουν να διαθέσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην καλλιτεχνική δημιουργία.
Στα παιδιά, που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, γίνεται εκτίμηση των φωνητικών τους ικανοτήτων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουν μουσικές γνώσεις ή εξασκημένες φωνές. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση συνεργασίας και πολύ αγάπη για το τραγούδι… Άλλωστε, όπως λέει και το ρητό, «η μουσική είναι η κοινή γλώσσα των ανθρώπων»…  
Η Παιδική Χορωδία έχει και συχνή παρουσία στα δρώμενα της πόλης, καθώς παρουσιάζει το έργο της σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και σε ξεχωριστές εκδηλώσεις με θεματικά αφιερώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ