Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δημοτική θεατρική ομάδα, επαγγελματικό αποτέλεσμα

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης με την κωμωδία του Νηλ Σάιμον, «Το αταίριαστο ζευγάρι». H πρεμιέρα της παράστασης, στο Δημοτικό Θέατρο, παρουσία της Δημοτικής Αρχής.
Το θέατρο ήταν κατάμεστο. Η αίθουσα, την Παρασκευή ,το Σάββατο και την Κυριακή, φιλοξένησε 700 και πλέον άτομα, μικρούς και μεγάλους, που καταχειροκρότησαν τους συντελεστές. Το ζεστό και πηγαίο χειροκρότημα, ας μην ξεχνάμε ότι είναι η ανταμοιβή της θεατρικής ομάδας. Για μια ακόμα φορά, μια παράσταση άκρως επαγγελματική.
Οι ερμηνείες των ηθοποιών της ομάδας ήταν προσεγμένες, η σκηνοθεσία του Μιχάλη Μαραγκού, δημιουργική, τα  σκηνικά του Μανώλη Περράκη, με τρόπο έξυπνο, μας παρέπεμπαν σε μιαν άλλη εποχή, ο φωτισμός του Νίκου Μαραγκού, ατμοσφαιρικός.
Η παράσταση προξενεί γέλιο, αλλά και προβληματισμό. Το παιχνίδι των ανθρώπινων χαρακτήρων, όπως παρουσιάζεται, έχει να μας διδάξει πολλά. Μέσα από το έργο ενδέχεται να αναγνωρίσουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας ή και των δικών μας ανθρώπων.
Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν αναμνηστικά βιβλία στους συντελεστές, χορηγία βιβλιοπωλείων της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ