Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου:Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις


Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 το βράδυ, το Φεστιβάλ των «Ταυρείων 2015». Ένα τριήμερο με μουσικό-χορευτικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.
Το φετινό Φεστιβάλ των Ταυρείων θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου με μία βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και στους Ταυρίωνες, με συμμετοχή της ορχήστρας «Επτάσημο». Στις 11 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί με την μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου με μία μεγάλη λαϊκή συναυλία και αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη και με την εμφάνιση του Μιχάλη Παούρη και της «Αλλιώτικης κομπανίας». Την υγειονομική κάλυψη των φετινών Ταυρείων θα παρέχει η “RSF”.

Δήλωση του Δημάρχου
O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το φεστιβάλ των Ταυρείων για άλλη μία χρονιά θα προσφέρει στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης μας, με ελεύθερη είσοδο, ένα μουσικό τριήμερο, σε μία περίοδο που ο πολιτισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και κίνητρο για συμμετοχή και ψυχαγωγία. Στο φετινό Φεστιβάλ συμμετέχουν μουσικές δυνάμεις και χορευτικά συγκροτήματα από την πόλη μας, αλλά και γνωστά ονόματα και σχήματα της μουσικής σκηνής. Τα πολιτιστικά δρώμενα θα συνεχίσουν τον Σεπτέμβρη και στο Μοσχάτο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες μας να απολαύσουν ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ