Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Δήμος Μαρκοπούλου: Με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο ξεκινούν οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Καλοκαίρι 2020”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου, ανοίγει το Σάββατο 18 Ιουλίου η αυλαία των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2020», που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, με ελεύθεση είσοδο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έχει ξεχωρίσει στο χώρο για την ιδιαίτερη φωνή του, αλλά και τα εξαιρετικά live που κάνει. Από τις σημαντικότερες φωνές της νεότερης γενιάς, με μία σημαντική μουσική διαδρομή, παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που έγιναν σταθμοί στην καριέρα του, μέσα από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Παντελής Θαλασσινός.

Έτσι τραγούδια όπως το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Το σκάκι», «Ο γκρεμός», «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο Φθινόπωρο» και πολλά άλλα σπουδαία ακούγονται μαζί με λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας. Κλασικές δημιουργίες συνθετών όπως του Άκη Πάνου, του Β. Τσιτσάνη, του Γ. Ζαμπέτα, του Μ. Χιώτη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Παπαϊωάννου, θα είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν. Θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια από το νέο του Δίσκο με τίτλο: «Ψυχές Γενναίες». Τον συνοδεύει η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Μαζί του επίσης επί σκηνής: Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Νίκος Σκομόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν).

Ηχοληψία: Δημήτρης Μπότσιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ