Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Με τον Στέφανο Κορκολή ξεκίνησαν οι “Βραδιές Πολιτισμού 2020” – Όσα έγιναν στη λαμπερή πρεμιέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Λαμπερή ήταν η έναρξη των “Βραδιών Πολιτισμού 2020” που διοργανώνει το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.

Το “παρών” έδωσε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα μελοποιημένων ποιημάτων.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας, αλλά και για τον πολιτισμό, το ΠΕΑΠ κατορθώνει να διοργανώσει μια εξαιρετική σειρά εκδηλώσεων σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης μας, το Άλσος Βαρβαρέσου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μια εξαιρετική συναυλία του Στέφανου Κορκολή την οποία απολαύσαμε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Κική Νικολαροπούλου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, στους εργαζομένους, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση! Εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στις επόμενες Βραδιές Πολιτισμού».

Οι βραδιές πολιτισμού συνεχίστηκαν με την παράσταση «Η Μπέτυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη», ενώ σήμερα Τρίτη 7/9 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση «ΑSTAΘΙΑ ΙΙ» της Dagipoli Dance Co μιας ομάδας σύγχρονου χορού, ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητική
αναπηρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ